Wij brengen toppaarden uit op internationaal niveau

select language

search

Over ons

Marc Houtzager en Julia Kayser zijn de eigenaren van Stal Houtzager-Kayser. Stal Houtzager-Kayser is sinds 2000 gevestigd aan de Holtrustweg in Rouveen. In 2009 werd het gezien van Marc en Julia uitgebreid met dekomst van hun dochter Nina. In september 2014 gaven Marc en Julia elkaar hun ja-woord op de huwlijksvoltrekking dat in Oostenrijk plaats vond. Marc en Julia kregen in 2015 een 2e dochter, Liz Houtzager.

In 2012 zijn de nieuwbouw plannen gerealiseerd voor een nieuwe stallencomplex. In oktober 2012 was de opening en het feest om de zilveren teammedaille te vieren die Marc op de Olympische Spelen in Londen 2012 gewonnen heeft met het Nederlandse springteam.

In april 2017 werd Marc Nederlands Kampioen met Sterrehof's Calimero. Na reeks goede prestaties, zoals 3e in de Grote Prijs van Aken en het winnen van CSI 4* Ommen, namen Marc en Sterrehof's Calimero deel aan de Europese Kampioenschappen in Gotheburg voor het Nederlandse team. In oktober 2017 reed Marc voor Nederland in de Nation Cup Finale in Barcalona waarmee ze met het team goud behaalden. Als afsluiter van dit rijtje won Marc in januari 2018 de Grote Prijs van Jumping Amsterdam.

Niet alleen Marc reed mee op de Europese Kampioenschappen, maar Julia reed met Sterrehof's Cayetano voor het Oostenrijkse team. Zowel in het team als individueel reden Julia en Sterrehof's Cayetano erg sterk mee de eerste dagen. Voor het EK werd Julia nog 3e in de Grote Prijs van CSI4* Ommen en 4e in de Grote Prijs van Knokke.

 

Familie foto op paard

 

                                                                    


Stal Houtzager-Kayser

Stal van Marc Houtzager en Julia Kayser

  • @Thu 1 January