Wij brengen toppaarden uit op internationaal niveau

select language

search

Sterrehof's Baccarat verkocht

Rouveen, Nederland. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Vandaag zal Sterrehof's Baccarat vertrekken uit onze stal, waar hij de afgelopen 6 jaar uitgegroeid is tot een van de toppaarden. De 12-jarige Sterrehof's Baccarat is verkocht naar Mexico.

Als 6-jarig paard is Sterrehof's Baccarat aangekocht door Marc en Julia, samen met Stoeterij Sterrehof. De eerste 2 jaar ontwikkelde Sterrehof's Baccarat zich snel en sprong hij met 8 jaar zijn eerste 1.60m. Een jaar later sprong hij succesvol mee met vijfsterren Grote Prijzen.

 

Nu, op zijn 12e levensjaar, heeft hij geweldige prestaties neergezet. Dit jaar nog, 3e in de Nations Cup 1.60 m op CSIO5* in Aachen, won hij op CSI Twente de Rabobank Prijs 1.50 m en werd 5e in de Grote Prijs van Münster 1.60 m. Vele plaatsingen heeft hij de afgelopen laatste jaren neergezet samen met Marc. 'Je kunt niet altijd alles houden wat goed is en moeten er soms keuzes gemaakt worden. Na 6 jaar heb je echt een band met zo'n paard ontwikkeld. Ergens is het jammer, hij was super naast Sterrehof's Calimero en Sterrehof's Edinus, maar hij gaat nu naar een superruiter die echt bij hem past. We zullen zeker nog weer van hem horen.' zegt Marc

 

Baccarat, bedankt voor alles en het ga je goed!


Stal Houtzager-Kayser

Stal van Marc Houtzager en Julia Kayser

  • @Thu 1 January