Wij brengen toppaarden uit op internationaal niveau

select language

search

Hoogtepunten van Amadeus Horse Indoors Salzburg

Salzburg, Oostenrijk. Even de hoogtepunten van het afgelopen weekend in sneltrein vaart.

Allereerst bleef Nina met Finn de eerste twee dagen foutloos in de 85 cm en 90 cm, goed voor 2x een 11e plaats. Op zaterdag werd de Grote Prijs van de pony's gereden met maar liefst een hoogte van 1 meter! Nina zette hier samen een super eerste ronde neer waardoor ze gelijk door mocht met de barrage. Deze reed ze geweldig strak en snel, maar helaas een balk op de oxer in de dubbelsprong. Deze rit is zeker een rit om trots op te zijn en daarom hier bij dit bericht gevoegd. Dit resulteerde in een 9e plek.

Zaterdagavond werd de dikke proef 1.55 met barrage gereden. Marc en Sterrehof's Calimero bleven super foutloos in de eerste ronde, maar helaas niet in de barrage met 4 strafpunten. Dit was goed voor een 8e plaats.

Als laatste werd vandaag de Grote Prijs van Salzburg gereden. Julia en Sterrehof's Cayetano eindigden na het rijden van de eerste ronde en de barrage op een 10e plaats.

Ondertussen zijn de paarden weer onderweg naar huis en kijken we uit naar hun veilige thuiskomst. Volgende week gaat Marc naar Praag en Julia zal in Frankfurt aan de start verschijnen!


Stal Houtzager-Kayser

Stal van Marc Houtzager en Julia Kayser

  • @Thu 1 January