Wij brengen toppaarden uit op internationaal niveau

select language

search

Marc en Julia in de landenteams op CSIO Barcelona Nations Cup Finale

Barcelona, Spanje. Marc en Julia zaten in de landenteams van Nederland en Oostenrijk op CSIO Barcelona Nations Cup Finale. Hieronder een verslag.

 

5 oktober: Wat een spanning in deze eerste ronde van de Nations Cup Finale op CSIO Barcelona! Julia en Sterrehof's Cayetano wisten een geweldige nulronde te rijden voor het Oostenrijkse team dat nu gedeeld eerste staat met Italië met beide 1 strafpunt. Marc en Sterrehof's Calimero hadden helaas een fout op de middelste sprong van de laatste driesprong. Nederland staat op een gedeelde 3 plek met 4 strafpunten. Beide landen mogen zondag weer aan de start komen in de laatste ronde!

 

7 oktober: Dat was het weer, de Longines Nations Cup Final is gewonnen door België. Vandaag werden alle 8 landen weer op 0 strafpunten gezet, waardoor iedereen weer gelijke kansen had. Julia en Sterrehof's Cayetano kregen helaas een balk op de laatste hindernis voor het Oostenrijkse team. Marc kreeg daarin tegen met Sterrehof's Calimero een pechfout op de allereerste hindernis. Oostenrijk werd uiteindelijk 7e en Nederland moest het doen met een 5e plek.


Stal Houtzager-Kayser

Stal van Marc Houtzager en Julia Kayser